Producten

Producten

Ewepo EW Bio Uriflex / Plaszuil / Urinoir Reiniger

€ 12,95
Inclusief belasting

Ewepo EW Bio Uriflex  Reiniger, 1 Liter 

Aantal

De laatste keer dat dit product werd toegevoegd aan een winkelwagen: 19-11-2020

Dit product is ook  zeer geschikt voor na gebruik de Uriflex binnen en buiten grondig te reinigen.Ewepo EW Bio is een reinigingsmiddel voor de dagelijkse reiniging van het hele sanitair. EW-Bio bevat microorganismen om onaangename geuren te bestrijden. EW-Bio is te gebruiken voor dagelijkse reiniging van sanitaire ruimtes maar ook in afvalputjes e.d.
Let op: EW-Bio kan niet gebruikt worden in combinatie met andere reinigings- en desinfectiemiddelen. De werking van de micro-organismen kan door andere middelen teniet worden gedaan.
Gebruiksaanwijzing: Eerste keer Het wordt geadviseerd om bij de eerste twee reinigingen van een ruimte met EW-Bio een sterker geconcentreerde oplossing te gebruiken. En na het inzetten met EW-Bio het product ca. 2 uur in te laten werken alvorens het oppervlak af te nemen met een klamvochtige werkdoek. Dit bevordert de opbouw van micro-organismen en bestrijdt onaangename geuren.
Natte reiniging Dompel de werkdoek in een oplossing met EW-Bio, pers deze uit tot klamvochtig en reinig het te behandelen oppervlak.
Vloerreiniging Vul een emmer met water en voeg EW-Bio toe. Dompel de mop in de oplossing en pers deze uit tot klamvochtig. Mop nu de vloer conform het toegepaste systeem.
Dosering: Eerste keer:  ca. 1 liter op 10 liter water
Natte reiniging:  ca. 50-100ml op 10 liter water
Vloerreiniging:   ca. 50-100ml op 10 liter water
pH-Waarde: 7,5
Waarschuwing: Aanraking met de ogen en de huid vermijden.
Dit product niet vernevelen.
Niet te gebruiken door mensen met medische afwijkingen in immuunsysteem.
Raadpleeg het VIB (MSDS) voor meer veiligheidsinformatie.

04080091
21 Items

Specifieke referenties

11 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...