Producten

Producten

Verfspuit met 100 ml Beker Model 2

€ 14,95
Incl. btw.
Aantal


Ga voor kwaliteit en gemak met de Rubenco verfspuit met 100 ml beker model 2. Deze uitvoering heeft een aluminium beker met een inhoud van 100 milliliter. Hierdoor is de verfspuit goed draagbaar wanneer je een oppervlakte gaat verven. Het spuitgedeelte verbind je eenvoudig via een slang met een compressor of een vat met gecomprimeerde lucht. Bij deze verfspuit krijg je een slangaansluiting en een universele sproeikop meegeleverd.
De beker van aluminium heeft een inhoud van 100 ml.Deze verfspuit is ideaal om kleinere oppervlakten, zoals bijvoorbeeld een plank of modelbouw object handmatig te kunnen spuiten met verf.De verfspuit heeft een ronde, brede en vlakke universele sproeikop.Door de constante luchtstroom van de perslucht creëer je een gelijkmatige verneveling van de verf.

Productspecificaties

Uitvoering met aluminium bekerSlang aansluiting: 1/4″ (6,3)Universele sproeikop: rond, breed en vlakNozzle: opening van de sproeier 0.8 mmInhoud: 100 mlBij dit verfpistool zit de beker aan de bovenkant. Deze kan je eenvoudig losschroeven van het pistool zodat je 'm kunt vullen met verf, maar ook makkelijk kan schoonmaken. De inhoud van 100 ml is voldoende om kleinere objecten te kunnen verven. Vandaar dat veel modelbouwers of klussers in huis graag met deze verfspuit aan de slag gaan om te verven of te lakken. De opening van de sproeier is met 0,8 mm ook heel geschikt om bijvoorbeeld kleine beschadigingen aan de lak van een auto of een voorwerp te repareren.

Technische gegevens van de Rubenco Verfspuit met 100 ML. Beker Model 2

Uitgevoerd met aluminium beker
Slang aansluiting 1/4″( 6,3)
Universele sproeikop ( rond, breed en vlak)
Nozzel 0.8 mm.
Inhoud 100 ML.
3777
1 Item

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: