Producten

Producten

  • Nieuw

9 Kg 770 mm Pick up Magneet / Spanenvanger krullenvanger

€ 12,95
Incl. btw.
Aantal


Een goede magneet als spanenvanger is een onmisbaar stuk gereedschap voor allerlei soorten werken. Dit model is robuust gebouwd en is dus geschikt voor het zware werk. Toch ligt hij erg goed in de hand dankzij zijn gestroomlijnde design en lage gewicht.
Je bereikt met dit model gemakkelijk minder bereikbare plaatsen en werkstukken. Dit is te danken aan de lange schacht en het fijne ontwerp.De geïntegreerde spiegel maakt het mogelijk om het werkstuk, metalen afval of object dat je behandelt of vastneemt vanuit verschillende hoeken te zien. Zo laat je niets aan het toeval over en heb je veel meer controle tijdens je werk.De magneet zelf is relatief sterk, zodat je zonder problemen ook iets zwaardere metalen spanen of andere kleine objecten vastneemt.Je bergt de tool gemakkelijk op in een koffer of kast. Ook neem je hem zonder problemen mee en dat is te danken aan het lage eigen gewicht.

Productspecificaties

Totale lengte: 770 mmCapaciteit: 9 KgDiameter van de kop: 128 mmEigen gewicht: 2.5 kgGaragisten die werken uitvoeren in gesloten of kapotte auto's, machinebouwers die kleine metalen onderdelen verliezen tussen de spleten of groeven van onderdelen, het zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin deze pick-up magneet uitkomst biedt. Ook metaalbewerkers die last hebben van veel metalen spanen op de werkvloer doen er een goede aankoop mee. De magneet is uiterst duurzaam en betrouwbaar, perfect voor professioneel gebruik.

Technische gegevens van de  9 Kg. 770 mm. Pick up Magneet / Spanenvanger.

Totale lengte 770 mm.
Capaciteit 9 Kg.
Diameter van de kop 128 mm.
Gewicht 2.5 Kg.
3946
1 Item

Specifieke referenties

2 andere producten in dezelfde categorie: