Producten

Producten

Smeermiddel Interflon Wapensmering Antie Roest Kruipolie 9198

€ 22,95
Incl. btw.

Gemak dient de mens

Geschikt voor het reinigen, ontroesten, gangbaar maken en smeren van kettingen, kabels, kabelhuizen, cilinders, spindels, scharnieren, assen, antennes, stangen, sloten, gereedschappen, kleppen, schuifdaken, meetapparatuur, deurrubbers, wapens etc.   Perfect en schoon alternatief voor zwarte smeeroliën met MoS2  of Grafiet.

Aantal

Eigenschappen en voordelen

  • Superieure smerende werking
  • Schone en droge smering
  • Vlekt niet, druipt niet en trekt vuil niet aan
  • Verdrijft water en voorkomt bevriezing
  • Verwijdert  en voorkomt roest
  • Maak vastzittende delen los

Vervang 10 producten met één spuitbus

Inzetbaar als smeermiddel, reiniger, contactspray, roestoplosser maar ook als (schone) vervanger van siliconenspray met duizend-en-een toepassingen. Geschikt voor vrijwel alle onderhoudswerkzaamheden onderweg en in fabrieken, aan machines, auto's, motoren etc. en in winkels, hotels etc..

Droogsmeermiddel met MicPol®, met zeer goede reinigende-, smerende- en beschermende werking. Kruipt, lost vuil op, verdrijft vocht en smeert beter en langer dan conventionele smeerolie. Laat een schone, droge smeerfilm achter die niet druipt, niet vlekt, geen stof of vuil aantrekt en langdurig beschermt tegen vocht en roestvorming.

Deze schone "MicPol® spray" kent oneindig veel toepassingen met zeer indrukwekkende prestaties. Wordt door velen beschouwd als het beste product in zijn soort door de unieke combinatie van eigenschappen. Verpakt in handige 300 ml spuitbus. Standaard product in de gereedschapskist van velen, vaak in combinatie met

7 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...